Nieuws voor dorps- en wijkraden

In het UNESCO-gebied De Maasheggen liggen, als een mooie parelsnoer, 11 dorpen. Welke dorpen dat zijn zie je op nevenstaande kaart.
Het programmateam Maasheggen UNESCO wil de dorpsgemeenschappen meer betrekken bij de ontwikkeling van het Maasheggengebied. Dat doen we door te luisteren naar ideeën, vragen te beantwoorden en samen plannen te ontwikkelen. De Maasheggen is de prachtige achtertuin van die 11 dorpen - en daar mogen we trots op zijn!

Deze pagina is bedoeld voor de vertegenwoordigers van de wijk- en dorpsraden in het Maasheggengebied en geeft een overzicht van onder meer activiteiten, presentaties en (beantwoorde) vragen. Heb je een suggestie of een verzoek, neem gerust contact met ons op via info@maasheggenunesco.com

Vragen en antwoorden

Wij ontvangen regelmatig vragen over wat er in het Maasheggebied gebeurt. Ook worden suggesties gedaan voor aanpassingen en vernieuwingen. 
In bijgaand document hebben wij alle vragen en suggesties die wij sinds eind september hebben ontvangen op een rij gezet, inclusief onze reactie. Soms kan al een concreet antwoord worden gegeven, soms nog niet. In het laatste geval geven wij ook waarom dat zo is.

Heb je nieuwe vragen/ideeën of opmerkingen over de antwoorden in bijgaand document, neem contact met ons op via info@maasheggenunesco.com

Bijeenkomst 26 september 2023

Op 26 september 2023 is een bijeenkomst georganiseerd voor de dorps- en wijkraden in De Kleppenburg in Oeffelt.
Bijgaand:
 

Plan Gehegd aan de Maasheggen

Tijdens de bijeenkomst van 26 september 2023 heeft het programmateam Maasheggen UNESCO de toezegging gedaan om voor het einde van het jaar met voorstellen te komen hoe de betrokkenheid van de inwoners van de elf Maasheggendorpen bij hun omgeving kan worden vergroot.
Die voorstellen zijn vervat in een plan met de titel 'Gehegd aan de Maasheggen'. Lees hier het plan.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word 'Vriend van de Maasheggen'

Klik op onderstaande button, vul het formulier in en word ook 'Vriend van de Maasheggen'.

Word vriend
illustratie das